Suomusjärven Sisu

41. Riston Hölkkä su 7.11.2021

Mahdolliset muutokset kilpailuohjeisiin päivitetään näille sivuille. Mahdollisista viimehetken muutoksista ilmoitetaan myös kuulutuksessa.

Kilpailukeskus ja opastus

Kilpailukeskus Sisumajalla Salon Suomusjärvellä. Opastus Helsingintien (tie 110, 85 km Helsingistä, 82 km Turusta) ja Karjalohjantien risteyksestä, josta ajomatka 2 km. Kilpailukeskuksen osoite on Kekkosentie 339, Salo (sijainti Google Maps -palvelussa). Lähimmät VT1/E18-moottoritien liittymät ovat nro 18 ja 19.

Pysäköinti

Pysäköinti Sisumajan pihalla, jonka täytyttyä siirrytään tievarsipaikoitukseen Sisumajalta alkaen. Ei pysäköintimaksua.

COVID-19-ohjeet

Tapahtumassa noudatetaan tutuiksi tulleita käytäntöjä mm. turvavälien ja käsihygienian osalta. Saavuthan paikalle vain terveenä ja oireettomana. Sisumajan alue ja tilat ovat verrattain tiiviit, joten turvavälien toteutumiseen tulee jokaisen panostaa omalla toiminnallaan. Erityisesti pesutilojen käyttöä voi myöhäistää omalla kohdallaan, jos turvavälien toteutuminen sitä vaatii. Väljempiä pukeutumistiloja löytyy ulkoa sekä miehille että naisille. Yhteislähdöissä on mahdollista jättäytyä pääryhmän taakse ja käyttää lähdön ja alkukiihdytyksen aikana maskia, joita varten tien varten on sijoitettu roskakoreja.

Sarjat, matkat ja lähtöajat

Sarja Matka Lähtöaika
Miehet 11,2 km 12:15
Miehet 40 11,2 km 12:15
Miehet 50 7,8 km 12:00
Miehet 60 7,8 km 12:00
Miehet 70 7,8 km 12:00
Pojat 16 7,8 km 12:00
Pojat 13 3,0 km 12:05
Pojat 10 1,0 km 12:05
Naiset 7,8 km 12:00
Naiset 40 7,8 km 12:00
Naiset 50 7,8 km 12:00
Naiset 60 7,8 km 12:00
Tytöt 16 7,8 km 12:00
Tytöt 13 3,0 km 12:05
Tytöt 10 1,0 km 12:05
Hölkkäsarja 11,2 km 12:15
Hölkkäsarja 7,8 km 12:00
Hölkkäsarja 3,0 km 12:05
Kävelijät, ilman aikaa 1,0 / 3,0 / 7,8 / 11,2 km 10:45-11:30

11,2 km ja 7,8 km -reitit on merkitty valkoisin "Riston Hölkkä" -kyltein tien varteen. 3,0 km on merkitty keltaisella muovinauhalla, 1,0 km puolestaan valkopohjaisella muovinauhalla. Katso reittikartat.

Kaikki reitit kulkevat pääosin hiekkateillä ja osin vaihtelevapohjaisilla metsäautoteillä. Pisimmillä reiteillä on lisäksi osuus päällystettyä tietä ja lyhimmillä reiteillä jonkin verran polkujuoksumaista uraa. Tiet ovat yleisessä käytössä, joten ole varovainen ja pysy tien reunassa. Reiteillä on muutama suurempi mäki. Jäljellä oleva kilometrimäärä on merkitty kyltein reitin varrelle kilometrin välein. Huomioi, että merkinnät alkavat vasta, kun eri reitit ovat haarautuneet.

Lähtö tapahtuu yhteislähtönä lähtölaukauksella kilpailukeskuksesta yllä ilmoitettuina aikoina. Kävelijät lähtevät matkaan omatoimisesti mieluiten aikavälillä klo 10:45-11:30.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailupaikalla kello 10:30 – 11:45 tai ennakkoon kilpailukutsussa kuvatulla tavalla. Kävelijät ilmoittautuvat ulkona olevalla teltalla. Muilla ilmoittautuminen tapahtuu kilpailutoimistossa.

Osanottomaksut

Osanottomaksut suoritetaan kilpailupaikalla käteisellä, alla luetelluilla maksupalveluilla tai maksukortilla. Kävelijät ilman ajanottoa 5 euroa, 16-vuotiaat ja nuoremmat 6 euroa, muut 12 euroa (henkilökohtaisella Juoksija-kortilla vastaavasti 4, 5 ja 10 euroa). Maksuun sisältyvät lämmin mehu, sauna uintimahdollisuudella sekä maalissa jaettava "Riston Hölkkä" -muistopalkinto. Ennakkoon ilmoittauduttaessa ja maksettaessa käytössä ovat alennetut hinnat kilpailukutsun mukaisesti.

Jos ennakkoon ilmoittautuneen osanottomaksua ei ole kirjattu vastaanotetuksi tapahtuman kotisivuilla olevalle listalle, pitää numeroa noudettaessa esittää maksukuitti tai maksaa maksu kilpailupäivän hinnalla.

Maksupalveluista ja -seteleistä käytössä ovat MobilePay, Smartum Saldo, Smartum-setelit ja ePassi. Muista palveluiden ehdot, erityisesti etujen henkilökohtaisuus.

Ajanotto

Käsiajanotto kaikissa sarjoissa pois lukien kuntokävelijät, joilla ei ole ajanottoa.

Kilpailunumerot

Kaikkien tulee käyttää koko suorituksen ajan rinnassaan kilpailunumeroa, jonka saa ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki sarjat käyttävät samaa numerosarjaa. Hakaneuloja on toimistorakennuksen ulkopuolella.

Ennakkoon ilmoittautuneet noutavat kilpailunumeronsa klo 11:45 mennessä kilpailutoimistosta.

Kilpailunumeron saa pitää itse, mutta hakaneulat tulee palauttaa.

Maali

Maaliin tullessa pitää kilpailunumero olla selkeästi näkyvillä. Maalialueella tulee noudattaa järjestäjien viitoituksia sekä ohjeita. Maalissa jaetaan Riston Hölkkä -muistopalkinto.

Kävelijöillä on oma maalinsa saman teltan luona kuin ilmoittautuminenkin. Muistathan ilmoittautua maalissa toimitsijalle. Teltalla jaetaan Riston Hölkkä -muistopalkinto.

Lämmintä mehua on tarjolla Sisumajan luona.

Tulokset ja palkinnot

Tulokset löytyvät kilpailun aikana ja jälkeen osoitteesta https://suomusjarvensisu.fi/ristonholkka/.

Kilpasarjojen palkintojenjako tapahtuu Sisumajan vieressä erillisen aikataulun mukaisesti. 10-vuotiaiden sarjoissa palkitaan kaikki osanottajat. Muissa kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta. Palkintoina on erityisesti paikallisten tuottajien tuotteita. Paras tulos 11,2 km reitillä sekä paras naisen tulos 7,8 km reitillä palkitaan 50 € lahjakortilla kilpailijan sarjasta riippumatta.

Kaikkien osanottajien kesken arvotut arvontapalkinnot ovat nähtävillä ulkona olevan teltan vieressä. Arvonta suoritetaan kilpailunumeroittain, kun kaikki ovat lähteneet matkaan. Palkintoja voi suorituksen jälkeen lunastaa kilpailunumeroaan näyttämällä.

Pukeutuminen ja pesu

Sisumajalla on pukuhuoneet ja saunatilat erikseen miehille ja naisille. Lisäksi pukeutumistiloina on käytettävissä naisilla teltta ja miehillä Sisumajan takana grillikatos.

Olethan erityisen huolellinen varusteidesi kanssa, jotta varusteesi eivät mene sekaisin toisten kanssa. Säilytä varusteet peseytymisen ajan esim. pussissa. Tarkista vielä autolla juuri ennen poislähtöä, että kaikki varusteesi ja avaimet ovat varmasti mukana, eikä mukaan ole tarttunut ylimääräisiä varusteita.

Pesun lisäksi tarjolla on uintimahdollisuus.

Kahvio

Sisumajalla sisätiloissa. Makkaran myynti ulkona.

Käymälä

Sisumajan takana.

Valokuvaus

Järjestäjät kuvaavat tapahtumassa, erityisesti maaliintulossa ja palkintojenjaossa. Kuvat tulevat esille kilpailun jälkeisinä päivinä järjestäjien sivuille. Mahdolliset yhteydenotot aiheesta arto@suomusjarvensisu.fi.

Vastuu

Osanottajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Jokainen juoksija osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

Tiedustelut

Arto Sinnelä, puh 050 359 3860, arto@suomusjarvensisu.fi

Tervetuloa!
Suomusjärven Sisu