Suomusjärven Sisu

43. Riston Hölkkä su 5.11.2023

Mahdolliset muutokset kilpailuohjeisiin päivitetään näille sivuille. Mahdollisista viimehetken muutoksista ilmoitetaan myös kuulutuksessa.

Kilpailukeskus ja opastus

Kilpailukeskus Sisumajalla Salon Suomusjärvellä. Opastus Helsingintien (tie 110) ja Karjalohjantien risteyksestä (85 km Helsingistä, 82 km Turusta), josta ajomatka 2 km. Opastuksen alkupisteen osoite on Karjalohjantie 1 (Salo) ja kilpailukeskuksen Kekkosentie 339 (Salo). Opastus rastilippumerkinnöillä. Lähimmät VT1/E18-moottoritien liittymät ovat nro 18 ja 19. Toivomme saapumista opastuksen suunnasta.

Opastus Google Maps -palvelussa

Poistuminen ennen klo 13.10 Kurkelantien kautta (Kekkosentietä länteen eli reittien suuntaisesti), jotta vastakkainen liikenne olisi mahdollisimman vähäistä.

Pysäköinti

Pysäköinti Sisumajan pihalla, jonka täytyttyä siirrytään tievarsipaikoitukseen Sisumajalta alkaen. Ei pysäköintimaksua. Suosittelemme kimppakyytejä kilpailupaikalle.

Sarjat, matkat ja lähdöt

Sarja Matka Lähtöaika
Miehet 11,2 km 12.15
Miehet 40 11,2 km 12.15
Miehet 50 7,8 km 12.00
Miehet 60 7,8 km 12.00
Miehet 70 7,8 km 12.00
Pojat 16 7,8 km 12.00
Pojat 13 3,0 km 12.05
Pojat 10 1,0 km 12.05
Naiset 7,8 km 12.00
Naiset 40 7,8 km 12.00
Naiset 50 7,8 km 12.00
Naiset 60 7,8 km 12.00
Tytöt 16 7,8 km 12.00
Tytöt 13 3,0 km 12.05
Tytöt 10 1,0 km 12.05
Hölkkäsarja 11,2 km 12.15
Hölkkäsarja 7,8 km 12.00
Hölkkäsarja 3,0 km 12.05
Kävelijät, ilman aikaa 1,0 / 3,0 / 7,8 / 11,2 km 10.45–11.30

Kilpasarjojen ikäraja määräytyy syntymävuoden mukaan.

11,2 km ja 7,8 km -reitit on merkitty valkoisin "Riston Hölkkä" -kyltein. 3 km on merkitty keltaisella muovinauhalla, 1 km puolestaan valkopohjaisella muovinauhalla. Katso tarkempi kuvaus reittikartoista.

Kaikki reitit kulkevat enimmäkseen hiekkateillä ja osin vaihtelevapohjaisilla metsäautoteillä. Pisimmillä reiteillä on lisäksi noin 500 m päällystettyä tietä ja lyhimmillä reiteillä jonkin verran polkujuoksumaista uraa. Tiet ovat yleisessä käytössä, joten ole varovainen ja pysy tien reunassa. Suuntaa antava jäljellä oleva kilometrimäärä on merkitty kyltein kilometrin välein. Merkinnät alkavat vasta, kun eri reitit ovat haarautuneet.

Lähtö tapahtuu yhteislähtönä lähtölaukauksella kilpailukeskuksesta yllä ilmoitettuina aikoina. Kävelijät lähtevät matkaan omatoimisesti mieluiten aikavälillä klo 10.45–11.30.

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu kilpailupaikalla kello 10.30–11.45 tai ennakkoon kilpailukutsussa kuvatulla tavalla. Kävelijät ilmoittautuvat ulkona olevalla teltalla. Muilla ilmoittautuminen tapahtuu kilpailutoimistossa.

Osanottomaksut

Osanottomaksut suoritetaan kilpailupaikalla käteisellä, alla luetelluilla maksupalveluilla tai maksukortilla. Kävelijät ilman ajanottoa 5 euroa, 16-vuotiaat ja nuoremmat 6 euroa, muut 12 euroa. Perjantaihin 3.11. mennessä ilmoittauduttaessa ja maksettaessa käytössä on alennetut hinnat kilpailukutsun mukaisesti.

Henkilökohtaisella, voimassa olevalla Juoksija-kortilla alennetut hinnat: Kävelijät ilman ajanottoa 4 euroa, 16-vuotiaat ja nuoremmat 5 euroa, muut 10 euroa. Perheenjäsenille voit hankkia Juoksija-rinnakkaiskortteja.

Jos ennakkoon ilmoittautuneen osanottomaksua ei ole kirjattu vastaanotetuksi tapahtuman kotisivuilla olevalle listalle, on kilpailunumeroa noudettaessa esitettävä maksupäivän osoittava maksutosite tai maksettava maksu käteisellä kilpailupäivän hinnoin.

Maksupalveluista ja -seteleistä käytössä ovat MobilePay, SmartumPay, Smartum-setelit ja Epassi-sovellus. Muista palveluiden ehdot, erityisesti etujen henkilökohtaisuus.

Maksuun sisältyvät mehu, sauna uintimahdollisuudella sekä maaliin tulleille muistopalkinto. Muistopalkintoja on varattu 180 ensimmäiselle ilmoittautuneelle. Muistopalkinto on tänä vuonna tehty päärynäpuusta.

Ajanotto

Käsiajanotto kaikissa sarjoissa pois lukien kävelijät, joilla ei ole ajanottoa.

Kilpailunumerot

Kaikkien tulee käyttää koko suorituksen ajan rinnassaan kilpailunumeroa, jonka saa ilmoittautumisen yhteydessä. Kaikki sarjat käyttävät samaa numerosarjaa. Hakaneuloja on toimistorakennuksen ulkopuolella.

Ennakkoon ilmoittautuneet noutavat kilpailunumeronsa klo 11.45 mennessä kilpailutoimistosta.

Kilpailunumeron saa pitää itse, mutta hakaneulat tulee palauttaa.

Maali

Kilpa- ja hölkkäsarjoissa on käytössä kaksi maalia; Maali 1: 11,2 km ja 7,8 km; Maali 2: 3 km ja 1 km.

Kartta maaleista

Maaliin tullessa pitää kilpailunumero olla selkeästi näkyvillä. Maalialueella tulee noudattaa järjestäjien viitoituksia sekä ohjeita. Muistopalkinto jaetaan maalissa.

Kävelijöillä on oma maalinsa saman teltan luona kuin ilmoittautuminenkin. Muistathan ilmoittautua maalissa toimitsijalle. Muistopalkinto jaetaan teltalla suorituksen jälkeen.

Lämmintä mehua on tarjolla Sisumajan luona.

Tulokset ja palkinnot

Tulokset löytyvät kilpailun aikana ja jälkeen osoitteesta https://suomusjarvensisu.fi/ristonholkka/.

Kilpasarjojen palkintojenjako tapahtuu Sisumajan vieressä erillisen aikataulun mukaisesti. 10-vuotiaiden sarjoissa palkitaan kaikki osanottajat. Muissa kilpasarjoissa palkitaan kolme parasta. Palkintoina on erityisesti paikallisten tuottajien tuotteita. Paras tulos 11,2 km reitillä sekä paras naisen tulos 7,8 km reitillä palkitaan 50 € lahjakortilla kilpailijan sarjasta riippumatta.

Kaikkien osanottajien kesken arvotut arvontapalkinnot ovat nähtävillä ulkona olevan teltan vieressä. Arvonta suoritetaan kilpailunumeroittain, kun kaikki ovat lähteneet matkaan. Palkintoja voi suorituksen jälkeen lunastaa kilpailunumeroaan näyttämällä.

Palkintoja ei toimiteta jälkikäteen.

Pukeutuminen ja pesu

Sisumajalla on pukuhuoneet ja saunatilat erikseen miehille ja naisille. Lisäksi pukeutumistiloina on käytettävissä naisilla teltta ja miehillä Sisumajan takana grillikatos.

Olethan erityisen huolellinen varusteidesi kanssa, jotta varusteesi eivät mene sekaisin toisten kanssa. Säilytä kilpa- ja vaihtovarusteesi peseytymisen ajan esim. pussissa. Tarkista vielä juuri ennen poislähtöäsi, että kaikki varusteesi ja avaimesi ovat varmasti mukana, eikä mukaan ole tarttunut ylimääräisiä varusteita.

Pesun lisäksi tarjolla on uintimahdollisuus.

Kahvio

Sisumajalla sisätiloissa. Makkaran myynti ulkona. Korttimaksumahdollisuus vain sisätiloissa.

Käymälä

Sisumajan takana.

Valokuvaus

Järjestäjät kuvaavat tapahtumassa. Kuvat tulevat esille kilpailun jälkeisinä päivinä järjestäjien sivuille. Mahdolliset yhteydenotot aiheesta arto@suomusjarvensisu.fi.

Vastuu

Osanottajia ei ole vakuutettu järjestäjän puolesta. Jokainen juoksija osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan.

Tiedustelut

Arto Sinnelä, arto@suomusjarvensisu.fi, 050 359 3860

Tervetuloa!
Suomusjärven Sisu