Suomusjärven Sisu

Varsinais-Suomen Rastipäivät 2020

Varsinais-Suomen Rastipäivät 2020

Kaksipäiväinen Varsinais-Suomen Rastipäivät suunnistetaan Suomusjärven Sisun järjestämänä viikonloppuna 8. ja 9. elokuuta. Lauantaina kilpaillaan keskimatkalla ja sunnuntaina on vuorossa pitkämatka. Sunnuntaina tarjolla on myös kuntosuunnistus.

Kilpailumaasto sijaitsee Suomusjärven Kekkosentien läheisyydessä. Maasto on suurelta osin sama kuin vuoden 1998 rastipäivillä. Samassa maastossa järjestetään ke 12.8. Salon kaupunginmestaruuskilpailut Ykkössuunnat-kuntorastien yhteydessä. Marraskuussa vuosittaisen Riston Hölkän reitit kulkevat myös alueen teillä.

Tulokset

» Lauantai, tulokset
» Lauantai, väliajat
» Sunnuntai, tulokset
» Sunnuntai, väliajat
» Yhteistulokset
» Reittihärveli (molemmat päivät) HUOM Sunnuntaille löytyy nyt kaksi tapahtumaa, sillä ensimmäisestä löytyi virhe, jonka takia väliajat puuttuivat osalta kilpailijoista. Uudemmassa tapahtumassa on nyt korjatut väliajat. Käykää siis lataamassa reittinne nyt myös uuteen tapahtumaan.

» Kuntosuunnistus tulokset
» Kuntosuunnistus väliajat

Kuvia

» Lauantai
» Sunnuntai
» Järjestelyt

Mahdolliset yhteydenotot kuviin liittyen arto(a)suomusjarvensisu.fi.

Ajankohtaista

9.8.2020
Toinenkin päivä saatiin viedä läpi kauniissa ja lämpimässä säässä. Pääsarjojen päivän parhaat olivat Paimion Rastin Inga Dambe ja Lynxin Aleksi Leskinen. Dambe nousi samalla naisten kokonaiskilpailun voittoon. Miehissä kokonaiskilpailun voitto meni MS Parman Topi Penttiselle. Kiitos kaikille osanottajille, maanomistajille, yhteistyökumppaneille ja talkoolaisille!

8.8.2020
Keskimatkan kilpailu käytiin hienossa, joskin helteisessä säässä. Pääsarjojen voittoon ylsivät Fredric Portin ja Sara Lindholm. Onnittelut voittajille! Tarkemmat tulokset löydät täältä. Myös kuvia on lisätty nähtäville. Kisat jatkuvat sunnuntaina pitkällä matkalla.

7.8.2020
Kilpailuohjeet valmistuneet. Tarkista muutokset aiemmin julkaistuun alustavaan versioon. Arvontapalkintojen voittajat julkaistu. Muutama erityishuomio nostettu vielä erikseen esille kutsusta ja kilpailuohjeista.

Yhteistyössä

visitsalo.fi pekkasport.fi Saint-Gobain Finland Oy, Weber Sporttinappi Punta Oy Viitamehit Oy Viitamehit Oy