Suomusjärven Sisu

Ilmoitustaulu

Suunnistusliiton OCAD-koulutukset

Päivitys aiempaan uutiseen. Suunnistusliiton koulutuskalenteriin on nyt lisätty lisää koulutuksia mukaan lukien OCAD-jatkokoulutuksia:

» 11.1. | OCAD-ohjelman perusteet (Teams)
» 25.1. | OCAD-ratojen piirtämisen perusteet (Teams)
» 8.2. | Suunnistuskartan pohja-aineiston laatiminen OCADilla (Teams)
» 1.3. | OCAD-ratojen piirtämisen jatkokurssi (Teams)

Kaksi viimeisintä ovat maksullisia. Seura korvaa nämä osallistujille. Ota yhteyttä minuun tämän osalta. (Päivitys: Näyttää siltä, että voisin maksullisten koulutusten osalta hoitaa myös ilmoittautumisen ja maksun suoraan.)

Huomaa, että tiistaisen koulutuksen viimeinen ilmoittautumispäivä on tänään.

Samalla tiedoksi, että seuralle on hankittu uusia OCAD-lisenssejä. Lisensointimallin vuoksi samanaikaisten käyttäjien määrä on varsin rajallinen. Tämänkin asian suhteen voi olla yhteydessä minuun.

» Suunnistusliiton koulutuskalenteri

Arto - 09.01.2022 13:27

Talviretriitti Sisumajalla 11.12.

11.12. klo 12.00 alkaen olisi tarjolla ensin joogaa, sitten äänimaljarentoutusta ja lopuksi iltapäivällä sauna ja avanto.

Osallistumismaksu on 25 €

Paikalle mahtuu vain 15 ensimmäistä ilmottautujaa.

Lisäinfoa saa alla olevasta numerosta, ei soittoja vaan viesteillä.

Ilmottautuneille tulee vielä ohjeistusta vaatetuksesta jne. lähempänä tapahtumaa.

Sitovat ilmoittautumiset minulle tekstiviestillä 050 347 8943 / Mirva

Päivitys: Tapahtuma jouduttiin perumaan

» Esite

Mirva - 03.12.2021 16:38

Lukkari-Jukola 18.–19.6.2022 Mynämäessä

Ensi kesän Lukkari-Jukolan kilpailukutsu on nyt julkaistu. Tällä kertaa tapahtuma järjestetään kotoisissa Varsinais-Suomen maisemissa, joten matkustaminen on selvästi pienempi haaste. Järjestäjäseuroista löytyy varmasti tuttuja useimmille, mutta mainittakoon vielä erikseen Venlojen viestin ratamestari Maippi, joka on ehtinyt edustaa myös Sisua. Tsemppiä järjestelyihin!

Tapahtuma löytyy myös jo Sisun Netti-ilmosta, johon toivomme tapahtumasta kiinnostuneiden ilmoittautuvan mahdollisimman pian. Voit aina ilmoittautua myös suoraan minulle (arto@suomusjarvensisu.fi).

Ensimmäisen ilmoittautumisportaan päätöksiä pitää jälleen tehdä heti alkuvuodesta. Sen lisäksi, että ilmoittautumalla ajoissa helpotat joukkueiden määrän päättämistä merkittävästi, saat itsellesi hyvän tavoitteen talvikauden harjoitteluun. Toivomme runsasta osanottoa Sisusta!

» Kilpailukutsu

Arto - 20.11.2021 13:18

Maastojuoksun Töminä Cup

Tiedoksi Salon Vilppaan suunnistuksen organisoima maastojuoksusarja. Kaikki mukaan!

Ohessa kuvaus Vilppaan sivuilta:

"Maastojuoksu-cuppia kisataan marras -joulukuussa neljänä torstai-iltana. Maastoina toimivat Salon kaupungin kuntoradat. Radoilla on valaistus, joten lamppu päässä matkaan ei tarvitse lähteä. Järjestäjä lupaa hillittömiä palkintoja sarjojen voittajille. Kaikkien cuppiin osallistuvien juoksijoiden kesken on arvontapalkintoja. Sarjan päätöstapahtumassa Tupurissa lämpiää myös hiihtomajan saunat."

Huomatkaa erityisesti 2.12. tapahtuma Suomusjärvellä.

https://salonvilpassuunnistus.sporttisaitti.com/

» Kilpailuohjeet

Arto - 11.11.2021 19:11

Kiitos Riston Hölkästä

Vielä tätä kautta lämmin kiitos kaikille talkoolaisille ja yhteistyökumppaneille tämän vuoden Riston Hölkästä. Oli mukava nähdä, että välivuodesta huolimatta kävijämäärä säilyi ennallaan, joten tilausta Hölkällemme edelleen on. Ensi vuonna jatketaan!

Mainostan tässä samalla, että omalla porukallamme kokoonnumme ensi lauantaina päättämään kautta Sisumajalle. Lisätietoja löytyy linkitetystä uutisesta, jota tulen täydentämään polkujuoksun osalta vielä tässä lähiaikoina. Toki siis muitakin liikuntamuotoja saa harrastaa ennen saunaa ja uintia.

» Kauden päätös

Arto - 07.11.2021 20:26

Riston Hölkkä 2021

Riston Hölkkä järjestetään Sisumajalla kahden viikon kuluttua su 7.11. Toivomme runsasta osanottoa talkoisiin ja luonnollisesti myös itse hölkkään. Hölkkään osallistuminen on helppo yhdistää ennen ja/tai jälkeen tapahtuviin talkoisiin, joissa kaikki apu otetaan ilolla vastaan.

Sisun suunnistajat voivat ilmoittautua kilpailukutsussa kuvattujen tapojen lisäksi Netti-ilmon kautta. Ilmoittautumalla ennakkoon helpotat kilpailutoimiston toimintaa, joten suosittelemme sitä vahvasti kaikille. Sisua edustavien jäsenten osanotto on ilmainen kilpasarjoissa.

Järjestelytalkoot järjestetään Sisumajalla lauantaina 6.11. klo 12 alkaen. Kahvitarjoilu.

Työlistalla lauantaina perinteisesti:
- Reittien merkintä
- Pihan, Sisumajan ja toimistorakennuksen siivous
- Pukeutumistilojen näkösuojien rakennus
- Palkintokorokkeet

Sunnuntai-aamuna kilpailutoimisto avautuu klo 10:30, johon mennessä valmistelut tulee olla valmiina. Ainakin seuraavia tehtäviä olisi tarjolla päivän mittaan:
- Saunojen lämmitys
- Pysäköinnin ohjaus
- Kahvio
- Kilpailutoimisto ja kuntokävelijöistä huolehtiminen
- Telttojen pystytys ennen tapahtumaa
- Maalihenkilöstö
- Kuulutus
- Ensiapu
- Johtoauto eri lähdöille (ainakin yhdelle uudelle olisi tilaus) sekä opastus risteyksissä lasten reiteillä
- Valokuvaus
- Sisumajan tilojen ja pihan siivous sekä telttojen ja näkösuojien purku tapahtuman jälkeen
- Reittimerkintöjen purku

Tärkeintä on siis olla mukana tavalla tai toisella. Jos voit lisäksi ilmoittaa osallistumisestasi talkootehtäviin ennakkoon minulle, niin helpotat organisointia.

Kaikissa tähän liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä minuun: arto(a)suomusjarvensisu.fi, 050 359 3860

Nähdään Sisumajalla!

» Riston Hölkkä

Arto - 24.10.2021 14:21